M HKA gaat digitaal

Met M HKA Ensembles zetten we onze eerste échte stappen in het digitale landschap. Ons doel is met behulp van nieuwe media de kunstwerken nog beter te kaderen dan we tot nu toe hebben kunnen doen.

We geven momenteel prioriteit aan smartphones en tablets, m.a.w. de in-museum-ervaring. Maar we zijn evenzeer hard aan het werk aan een veelzijdige desktop-versie. Tot het zover is vind je hier deze tussenversie.

M HKA goes digital

Embracing the possibilities of new media, M HKA is making a particular effort to share its knowledge and give art the framework it deserves.

We are currently focusing on the experience in the museum with this application for smartphones and tablets. In the future this will also lead to a versatile desktop version, which is now still in its construction phase.

La Cédille qui sourit : offerings inattendus, 1967

Poster, 74 × 33 cm.

©image: M HKA

Collection: Collection Andersch, Neuss.

De drijvende kracht achter het werk en het denken van Filliou is de Permanente creatie. Filliou helpt bij het oprichten van verschillende centra voor permanente creatie, zoals de Poïpoïdrome en La Cédille qui Sourit, en stelt voor de historische avant-garde te vervangen door het Eternal Network, ook bekend onder de naam Fête permanente.

Add to your list

Artists

> George Brecht.

> Robert Filliou.

Exhibitions & Ensembles

> Exhibition: Robert Filliou – The Secret of Permanent Creation. M HKA, Antwerpen, 13 October 2016 - 22 January 2017.

Related Items

>Robert Filliou, La cédille qui sourit, 1969.Mixed Media, paint, wood, 27 x 70 cm.