M HKA gaat digitaal

Met M HKA Ensembles zetten we onze eerste échte stappen in het digitale landschap. Ons doel is met behulp van nieuwe media de kunstwerken nog beter te kaderen dan we tot nu toe hebben kunnen doen.

We geven momenteel prioriteit aan smartphones en tablets, m.a.w. de in-museum-ervaring. Maar we zijn evenzeer hard aan het werk aan een veelzijdige desktop-versie. Tot het zover is vind je hier deze tussenversie.

M HKA goes digital

Embracing the possibilities of new media, M HKA is making a particular effort to share its knowledge and give art the framework it deserves.

We are currently focusing on the experience in the museum with this application for smartphones and tablets. In the future this will also lead to a versatile desktop version, which is now still in its construction phase.

Nada levarei quando morrer, aqueles me devem cobrarei no Inferno

Video, 00:20:00.

Img 0910

Nada levarei quando morrer, aqueles que me devem, cobrarei no inferno ('Ik zal niets meenemen als ik sterf, en met degenen die bij mij in het krijt staan zal ik in de hel afrekenen'), is een afwisselend lyrisch en hard filmessay dat het leven onder de drugsdealers, pooiers, prostituees en straathonden in de vervallen Pelourinhobuurt in Salvador, in de noordoostelijke staat Bahia, 'documenteert'.

Dit werk kan je zien op de 5de verdieping van het museum (zie grondplan)

Toevoegen aan je lijst

Media

Img 0910

>

Img 0912

>

Img 0914

>

Img 0913

>

Kunstenaar

Img 0913

> Miguel Rio Branco.

Tentoonstellingen & Ensembles

Miguel rio branco capoeira

> Tentoonstelling: A RUA/DE STRAAT – Europalia.Brasil. M HKA, Antwerpen, 06 October 2011 - 22 January 2012.