M HKA gaat digitaal

Met M HKA Ensembles zetten we onze eerste échte stappen in het digitale landschap. Ons doel is met behulp van nieuwe media de kunstwerken nog beter te kaderen dan we tot nu toe hebben kunnen doen.

We geven momenteel prioriteit aan smartphones en tablets, m.a.w. de in-museum-ervaring. Maar we zijn evenzeer hard aan het werk aan een veelzijdige desktop-versie. Tot het zover is vind je hier deze tussenversie.

M HKA goes digital

Embracing the possibilities of new media, M HKA is making a particular effort to share its knowledge and give art the framework it deserves.

We are currently focusing on the experience in the museum with this application for smartphones and tablets. In the future this will also lead to a versatile desktop version, which is now still in its construction phase.

Limace, 2006

Installatie, 80 x 113 cm.

Bk7628 ©image: Bert De Leenheer

Collection: Collection M HKA, Antwerp (Inv. no. BK7629_M397).

Christophe Terlinden kaart onverwacht simpele oplossingen aan voor [schijnbaar] complexe situaties en duidt daarmee op de essentie van een problematiek. Hij observeert zijn omgeving en grijpt in met simpele maar doeltreffende acties. Hij speelt met de dingen die er al zijn, maar verrijkt ze.  Een niet aandachtige toeschouwer merkt de kleine ingreep zelfs niet op. De ingreep is minimaal maar opent mogelijkheden tot reflectie.

Toevoegen aan je lijst

Kunstenaar

Blank

> Christophe Terlinden.

Tentoonstellingen & Ensembles

Visite roeselare groot

> Tentoonstelling: Visite Roeselare – The Green Line. , 05 May 2016 - 19 June 2016.

Boom 3 kv

> Tentoonstelling: INBOX: Ziekenhuisschool 2018. M HKA, Antwerp, 09 March 2018 - 25 March 2018.