Lake View Limited Offer

Lakeview image sveta shuvaeva

Sveta Shuvaeva

2018

Installatie, 250 x 405 x 950 cm (Variable).
Materials: wooden board, paint, paper

Collection: Collection M HKA, Antwerp / Collection Flemish Community.

"Ik zou er graag wonen, als ik hier niet werkte. Daar in een gezellige, fatsoenlijke oase met pittoreske uitzichten waarvan ik 's avonds zou genieten. Ik had nooit de kans om aan een meer te wonen. Je moet een van de bovenste etages kiezen om een schitterend uitzicht te hebben, vooral 's avonds als je de zonsondergang kan zien. Onbeperkte zichten van de hemel en het meer, vriendelijke buren, sport, schone lucht en een mooi ontworpen ingang, een plek waar elke risicomanager zoals ik alleen maar van kan dromen. Een jong, ambitieus bouwbedrijf begrijpt wat een 21-eeuwse man nodig heeft en weet hoe het hem gelukkig maakt. Dit is volgens mij de basis van unieke, eersteklas architectuur.

Het is zonneklaar, ik zou daar wonen, als ik niet hier moest werken. Hier krijgen we een bescheiden loon (volgens grootstedelijke standaarden) en onze planning zit zo vol dat we nauwelijks tijd hebben voor een privéleven. Soms komen we samen met oude makkers en praten we over ons werk. Ik hou van de drukte van ieder van ons; het is dan ook geen toeval dat we vrienden geworden zijn. Nu we nog de tijd hebben en de inspanning willen doen, moeten we werken en onze kost verdienen. Ik kan niet zeggen dat ik tevreden ben met mijn werk, maar ik weet dat het slechts de eerste stap voorwaarts is naar mijn wereld van geluk. Het is alsof ik moedig in de rij sta voor de balie, waar ik al de nodige papieren zal krijgen voor het perceel waar ik kan beginnen bouwen. Ik vraag me al jaren af tot welke balie ik me moet wenden, en het blijkt dat ik nu pas, na het betrekken van een nieuwe positie, het antwoord ken.

Ik ben er gerust in dat dankzij mijn toekomstige loopbaangroei ik het zal zijn die uiteindelijk het laatste appartement met zicht op het meer zal kopen.

 

Een redelijke eigenaar"

*Tekst: Sveta Shuvaeva

Media View all

Events View all

Ensembles View all

Actors View all