M HKA gaat digitaal

Met M HKA Ensembles zetten we onze eerste échte stappen in het digitale landschap. Ons doel is met behulp van nieuwe media de kunstwerken nog beter te kaderen dan we tot nu toe hebben kunnen doen.

We geven momenteel prioriteit aan smartphones en tablets, m.a.w. de in-museum-ervaring. Maar we zijn evenzeer hard aan het werk aan een veelzijdige desktop-versie. Tot het zover is vind je hier deze tussenversie.

M HKA goes digital

Embracing the possibilities of new media, M HKA is making a particular effort to share its knowledge and give art the framework it deserves.

We are currently focusing on the experience in the museum with this application for smartphones and tablets. In the future this will also lead to a versatile desktop version, which is now still in its construction phase.

Ptuch issue #1, 1994

Tijdschrift

Ptyuch1 ©Ptuch

Collection: Courtesy of Sergey Shutov.

ПТЮЧ of ‘Ptuch’ is een Russisch glossy magazine dat maandelijks uitkomt en zich focust op de ontwikkeling van de jeugdcultuur, mode, muziek en vrije tijd tussen midden jaren ’90 en begin 2000. Ptuch werd gepubliceerd vanaf september 1994 en ging voor het laatst in druk in februari van het jaar 2003. In de herfst van 1994 richtte Igor Shuliskim, het creatieve brein achter dit magazine, de gelijknamige ‘Ptyuch-Club’ op, die een ware cult-klassieker is geworden. In deze club werd kunstenaar Sergey Shutov groot als eerste Russische VJ-artiest.

Toevoegen aan je lijst

Kunstenaar

Tentoonstellingen & Ensembles

2016 energy flash photo m hka 488632 copy

> Tentoonstelling: Energy Flash – The Rave Movement. M HKA, Antwerpen, 17 June 2016 - 25 September 2016.