M HKA gaat digitaal

Met M HKA Ensembles zetten we onze eerste échte stappen in het digitale landschap. Ons doel is met behulp van nieuwe media de kunstwerken nog beter te kaderen dan we tot nu toe hebben kunnen doen.

We geven momenteel prioriteit aan smartphones en tablets, m.a.w. de in-museum-ervaring. Maar we zijn evenzeer hard aan het werk aan een veelzijdige desktop-versie. Tot het zover is vind je hier deze tussenversie.

M HKA goes digital

Embracing the possibilities of new media, M HKA is making a particular effort to share its knowledge and give art the framework it deserves.

We are currently focusing on the experience in the museum with this application for smartphones and tablets. In the future this will also lead to a versatile desktop version, which is now still in its construction phase.

Valérie de Ghellinck

Valeriedeghellinck

° 1988

Geboren in Antwerp (Belgium), leeft in Antwerp (Belgium), leeft in Berlin (Germany).

"In mijn werk is kleur en vorm erg belangrijk. de vormen zijn objecten die uit een spontaan moment ontstaan, zonder het op voorhand bedacht te hebben. de objecten gebruik ik in verschillende combinaties en composities aan de muur of op de grond. de combinaties en composities zijn steeds veranderlijk, zoals ook de objecten nog steeds in een fase zitten. Ze zijn niet blijvend, ze kunnen eindeloos gecombineerd en veranderd worden. het is een spel tussen kleur en vorm die ik in een frame of context wil plaatsen." - Valérie de Ghellinck, 2011

Meer weten? Klik hier

Media

>Klik hier om Valérie de Ghellinck aan het werk te zien.

Valeriedeghellinck

>Valérie de Ghellinck, 2013

Werken

Valerie de ghellinck

>Valérie de Ghellinck, étaler l’atelier emboîter, 2013.Installation.

Tentoonstellingen & Ensembles

Iconostase1

> Tentoonstelling: LATT: MUHKADEMIE 2013. 27 September 2013 - 05 January 2014.